Értékelés és előre tekintés

2022. március 22, kedd 17:24

Idei első szakmai napját formabontó keretek közt rendezi meg a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ. Ezúttal ugyanis a programot kettéválasztották, és a kiemelt akadémiák vezetőinek a tanácskozását a többi szakmai programról leválasztva, Budapesten tartották meg március 22-én.

A házigazda ezúttal az FTC Kézilabda Akadémia volt a népligeti sportközpontban. A napirendi pontok között szerepelt a tavalyi év értékelése és emellett természetesen az előre tekintés is. Dr. Sáfár Sándor miniszteri biztos és Mocsai Tamás, a Módszertani Központ ügyvezetőjének a beszámolója után a házigazdák nevében Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke a patinás klub eredményeiről, a brand erősségéről is beszélt, valamint bemutatta a fejlődő kézilabda akadémiájukat, amely a NEKA mellett egyedül rendelkezik férfi és női szakággal is.

A szakmai nap második felvonására március 28-án, Balatonbogláron kerül sor. Ennek az elméleti előadásokon és a gyakorlati bemutatókon túl az lesz az újdonsága, hogy részvétel minden, sportban tevékenykedő szakember számára nyitott, azaz sportágtól és klubtól függetlenül bárki jelentkezhet az alábbi linken.

https://neka.hu/szakmai-nap

Fotó: FRADI.HU
< vissza