VIDEÓK

Videóösszefoglaló a budapesti szakmai napról

November 10., péntek, a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ szakmai napja, amelynek házigazdája az FTC Kézilabda Akadémia.

2 hete

Prediktív prevenció

VI. Sportinno, október 4., Balatonboglár. Teljesítményfokozás és sérülésmegelőzés közös koncepcióban - prediktív prevenció. Dr. Molitorisz Dániel ortopéd-traumatológus főorvos előadása.

1 hónapja

A regenráció és a mérkőzésteljesítmény kapcsolata

VI. Sportinno, október 4., Balatonboglár. A regeneráció és a mérkőzésteljesítmény kapcsolata, avagy a nyugalmi frekvencia-variabilitás és a mérkőzésteljesítmény összefüggésének vizsgálata a...

1 hónapja

Periodizációs kihívások

VI. Sportinno, október 4., Balatonboglár. A professzionális teniszperiodizációs kihívásai versenyidőszakban. Tóth Péter János előadása.

1 hónapja

A tejsavszint-vezérelt edzés

VI. Sportinno, október 4., Balatonboglár. A tejsavszint-vezérelt edzés alkalmazása az állóképesség fejlesztésében. Zsivoczky Attila előadása.

1 hónapja

Kondicionális profilépítés

VI. Sportinno, október 4., Balatonboglár. Kondícionális profilépítés az MTK Sándor Károly Labdarúgó Akadémián. Zombori Regő előadása.

1 hónapja

A Sportinno balatonboglári napjának videóösszefoglalója

Az október 4-én, Balatonbogláron rendezett nyitónap videója nyilatkozatokkal

1 hónapja

Dr. Marczinka Zoltán előadása az edzőképzés trendjeiről

A VI. Sportinno balatonboglári napján dr. Marczinka Zoltán, a NEK igazgatója előadást tartott az edzőképzés trendjeiről.

1 hónapja

Mocsai Tamás megnyitója a VI. Sportinnón

Mocsai Tamás, a NEKA és a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ ügyvezetője a Sport és Innováció Konferencia társrendezőjeként a balatonboglári munkára is kitért köszöntőjében.

1 hónapja
Szerző: VI. Sport és Innováció konferencia balatonboglári megnyitója

Kerekasztal: felnőtt és utánpótlás szövetségi kapitányok részvételével

A VI. Sportinno balatonboglári napján többek között a beválás kérdéseiről folytattak kerekasztal beszélgetést. Résztvevők: Juhász István, az MKSZ szakmai igazgatója, José María "Chema" Rodríguez...

1 hónapja

Beszélgetés Madaras Norberttel

A júniusban Balatonbogláron rendezett, mentális képességekről szóló szakmai konferencián elhangzott beszélgetés: Madaras Norbert. (Az olimpiai és a világbajnoki aranyak mentális hátteréről.)...

5 hónapja

Beszélgetés dr. Baji Balázzsal

A júniusban Balatonbogláron rendezett, mentális képességekről szóló szakmai konferencián elhangzott beszélgetés: dr. Baji Balázs. (Siker és dráma alig több, mint 13 másodpercbe sűrítve – út, ami a...

5 hónapja

Dr. Farkas István előadása

A júniusban Balatonbogláron rendezett, mentális képességekről szóló szakmai konferencián elhangzott előadás: dr. Farkras István. (Van-e joga stresszhez egy sportolónak? – az extrém stresszhelyzetek...

5 hónapja

Sótonyi László előadása

A júniusban Balatonbogláron rendezett, mentális képességekről szóló szakmai konferencián elhangzott előadás: Sótonyi László (Hogyan lehet mentálisan felkészíteni egy junior korosztályú csapatot a...

5 hónapja

Dr. Lénárt Ágota előadása

A júniusban Balatonbogláron rendezett, mentális képességekről szóló szakmai konferencián elhangzott előadás: dr. Lénárt Ágota. (Mentális képességek, mint az X FAKTOR)

5 hónapja

Szakmai konferencia a mentális képességekről

A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ és a NEKA közös szakmai konferenciáján a mentális képességek voltak a fókuszban. Videóösszefoglalónk.

5 hónapja