A szakmai nap házigazdája az FTC Kézilabda Akadémia

2023. október 31, kedd 09:32

November 10-én újabb szakmai napot szervez a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ, melynek helyszíne Budapest lesz. A házigazda szerepét ezúttal az FTC Kézilabda Akadémia tölti be.

Az esemény részletes programja elsősorban a fiú szakág kérdéseit, azon belül is a bemeneti követelményeket érinti, mind a gyakorlati bemutatók, mind a szakmai megbeszélések eköré a téma köré összpontosulnak. Az államilag támogatott akadémiák képviselői közül így elsősorban a szakág szakembereinek a részvételére számítunk, de természetesen minden más érdeklődő számára nyitott az esemény.

Regisztrálni az alábbi linken lehet a szabad férőhelyek beteltéig.

https://neka.hu/szakmai-nap

 

Helyszín: Elek Gyula Aréna, 1101 Kőbányai út 47/a (behajtás: Kismartoni út felől)

Program:

9:00-9:45 Szakemberek fogadása, regisztráció

9:45-9:50 Köszöntő – Kökény Beatrix sportigazgató, FTC Kézilabda Akadémia

9:50-9:55 Tájékoztatás a Kézilabda-specifikus módszertani központ előrehaladásáról – Mocsai Tamás ügyvezető, Kézilabda-specifikus Módszertani Központ

10:00-11:55 Edzésbemutató az FTC Kézilabda Akadémia által alkalmazott, a bemeneti követelményekhez igazított gyakorlatanyag a mezőnyjátékosok védőtevékenységére és a kapusok technikai tudására vonatkozóan. Vezeti:Mihály Attila szakmai igazgató, Bari Nagy Lajos edző, Ocsovai Zsolt edző – FTC Kézilabda Akadémia. Közreműködik: az FTC Kézilabda Akadémia U15 fiú csapata

12:00-12:30 Ebédszünet

12:35-14:00 Szakmai beszélgetések:

  • Akadémiai sportszakmai bemeneti követelmények. Vezeti: Mocsai Tamás ügyvezető, Kézilabda-specifikus Módszertani Központ, NEKA. Közreműködik: Mihály Attila szakmai igazgató, az FTC Kézilabda Akadémia szemszögéből a sportszakmai követelmények bemutatása.
  • Akadémiai sporttudományos bemeneti követelmények. Vezeti: Langmár Gergely csoportvezető, sporttudományos és egészségügyi csoport, NEKA. Közreműködik Zsembery Dorottya gyógytornász, az FTC Kézilabda Akadémia szemszögéből a sporttudományos bemeneti követelmények bemutatása.
  • Akadémiai erőnléti bemeneti követelmények. Vezeti: dr Rácz Levente vezető erőnléti edző, NEKA. Közreműködik: Ungvári Máté erőnléti edző, az FTC Kézilabda Akadémia szemszögéből az erőnléti bemeneti követelmények bemutatása.

 

 

< vissza