Az edzőképzés trendjei – dr. Marczinka Zoltánnal

2023. szeptember 27, szerda 09:46

Az edzők képzésének innovatív módszerei a fő tematikája az idei Sportinno konferenciának, amelynek első napjára Balatonbogláron kerül sor október 4-én. A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ és a NEKA közös szervezésében szerdán kifejezetten a témába vágó előadást tart dr. Marczinka Zoltán, az MKSZ Nemzetközi Edzőképző központjának az igazgatója.

Az október 4-i program során az ismert szakembernek lehetősége nyílik beszélni az kézilabda edzőképzés hazai és nemzetközi trendjeiről és lehetőségeiről.

„Bár a rendelkezésemre álló harminc perc nem túl sok, de igyekszem összefoglalni azt a tizenegyéves időszakot, annak a fejlődését, amit a munkánk során elértünk. Beszélek majd a képzés és továbbképzés felépítéséről, szerkezetéről, arról, hogy miként juthat valaki licenchez. Van számos kihívás is, amivel szembe kell néznünk, például a csapatok létszámának a csökkenése, illetve az edzők számának a nagysága” – mondta dr. Marczinka Zoltán.

Jelentkezni még lehet az alábbi linken. Akik csak a kézilabda-specifikus programon szeretnének részt venni szerdán, regisztrálhatnak csak az első napra.

https://tf.hu/egyetem/sport-es-innovacio-konferencia/regisztracio

 

 

< vissza