Last minute Sportinno – már háromszáz résztvevő!

2023. szeptember 29, péntek 09:00

Pénteken még lehet jelentkezni az október 4-én, szerdán Balatonbogláron kezdődő Sport és Innováció Konferenciára, amelyet a NEKA, a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ és a Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rendez közösen.

Az esemény nyitónapján közel háromszáz résztvevőre számít Mocsai Tamás, a konferencia boglári házigazdája. Ahogy említette, emiatt nem is a megszokott helyszínen, a NEKA Lakófaluban lesznek az előadások, hanem a Sportcsarnokban és a Diagnosztikai Központban a Gaál Gaszton úton.

„Amikor a háromnapos esemény első napjának a megrendezésére vállalkoztunk, arra gondoltam, hogy a fő tematikához illeszkedően olyan előadásokat és programpontokat kínálunk a résztvevőknek, amelyek az edzői hivatást, annak dilemmáit járja körbe, és mutatják be sokféle oldalról. Büszke vagyok például arra, hogy sikerült megnyerni a felnőtt kézilabdaválogatottak szövetségi kapitányait, Chema Rodriguezt és Golovin Vlagyimirt, hogy a junior válogatottak vezetőivel és az MKSZ képviselőjével közösen boncolgassák a fiatal tehetségek útjának lehetőségeit. A délutáni programban az egyetem workshopjai mellett mi a kiemelt akadémiák részvételével a szokásos egyeztetéseket, csoportmegbeszéléseket tartjuk meg. Ez lesz az első ilyen fórumunk ősszel, mióta elindult az új versenyszezon” – mondta Mocsai Tamás, a NEKA és a KMK ügyvezetője.

 

Az eseményre még maradt néhány szabad hely, így lehet regisztrálni az alábbi linken. Aki csak a szerdai program iránt érdeklődik, annak csupán az első napot kell bejelölnie.

https://tf.hu/egyetem/sport-es-innovacio-konferencia/regisztracio

 

< vissza